Købsbetingelser
1. Sådan fungerer dit køb

Som deltager på et kursus fra Bonnier Publications, får du adgang til kursets indhold fra det pågældende kursus’ startdato.

Der er tale om en engangsbetaling og et afgrænset kursusforløb.

Der er ikke tale om et løbende abonnement.

Tilbuddet gælder også i Grønland, Færøerne og udlandet. Er du under 18 år, skal vi have en skriftlig bestilling med forældres/værges underskrift.

Når du har købt kurset gælder fortrydelsesretten med visse forbehold, som beskrevet under ”fortrydelsesret”.

 2. Betaling

Der er tale om en engangsbetaling, som opkræves, når du tilmelder dig et kursusforløbet. Du kan betale med Dankort og Mastercard, og vi tager forbehold for eventuel opkrævning af gebyr.

Manglende brug af kurset fritager ikke for betaling.

Prisen for forløbet dækker udelukkende adgang til det digitale kursusindhold og eventuelt tilhørende guides og madplaner. Yderligere omkostninger, du måtte blive påført i forbindelse med dit køb, som eksempel tilkøb af materialer, dækkes ikke.

 3. Fortrydelsesret

Du kan efter forbrugeraftaleloven uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Dog bortfalder fortrydelsesretten, når du er begyndt at bruge kurset.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har tilmeldt dig kurset. Ønsker du at fortryde aftalen, skal du underrette os herom. Du kan fortryde den indgåede aftale ved at skrive til os på:

[email protected]


Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse inden fristen er udløbet.

Du kan kun fortryde købet, hvis du ikke allerede er gået i gang med at tage kurset, som du får adgang til, så snart du har tilmeldt og betalt for kurset.

Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger vi har modtaget fra dig vedr. dette køb. Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde den indgåede aftale.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget bekræftelse om, at du ikke er påbegyndt kurset.

 4. Behandling af persondata

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med oprettelse af abonnement, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik

 5. Ændringer af personoplysninger

Ændring af din e-mail, samt annullering, gøres nemmest ved at skrive til os på:

[email protected]

Ændring af e-mail bedes meddelt os hurtigst muligt. Har du ikke oplyst en korrekt e-mail ved tilmelding, frasiger vi os ansvaret for at du modtager kurset rettidigt.6. Ophavsret

Alt indhold, herunder artikler, videoer og ekstra-materiale, tilhører Bonnier Publications International og må udelukkende benyttes til privat brug. Det er forbudt at kopiere/reproducere, udlåne, sælge, udsende, distribuere eller på anden måde overføre tjenestens indhold uden skriftligt samtykke fra rettighedshaver til indholdet. Ved brud på ovenstående kan rettighedshaver gøre sin ret gældende, herunder nedlægge forbud og kræve erstatning for eventuelle krænkelser.

 7. Ændring af tjenesten

Bonnier Publications International forbeholder sig retten til løbende og uden varsel at ændre indholdet i kurserne, herunder at tilføje eller fjerne artikler, dokumentarer og indhold, der tidligere har været tilgængeligt, hvis nødvendigt.

 8. Kontakt

Du kan kontakte os via:

[email protected]


Vi bestræber os på at besvare din email så hurtigt som muligt, dog mellem klokken 8-16 på hverdage.

Bonnier Publications International AS

CVR-nr.: 977041066

 9. Markedsføring

Vi vil sende dig markedsføring på relaterede produkter og tjenester fra Bonnier Publications International AS via elektronisk post (herunder e-mail, sms og push beskeder).