Sådan bruger du dit drivhus - hele året!


"Mit drivhus er mest et sted, jeg søger hen om sommeren.

Resten af året får det lov at passe sig selv."


Har du det også sådan?

Så læs med her.


Dit drivhus kan faktisk bruges, passes og stå flot

HELE ÅRET


Med vores online drivhus-kursus klæder vi dig på til en flot drivhussæson året rundt. Du lærer blandt andet, hvordan du plejer dit drivhus i både varme og kolde måneder, får viden om nyttedyr og skadedyr, råd til hvordan du skal dyrke og plante forskelligt frugt og grønt - og meget, meget mere.


Få 10% rabat på kurset

Hvis du tilmelder dig idenyts nyhedsbrev - eller hvis du allerede modtager det - får du 10% på hele kursets pris samt på alle vores øvrige kurser.

Der er så meget at udnytte og ingen tid at spilde

... Og så er det i grunden meget enkelt. Sådan gør du:

Hent vores online drivhus-kursus

Log ind og udforsk de 21 lektioner,

når du vil, og hvor du vil.Find havehandskerne frem og smut ud og giv dit drivhus lidt kærlighed.

Vil du have nabolagets flotteste drivhus?

Foråret er over os - udnyt det!

Selvom du kan nyde dit drivhus hele året rundt, er det nu, de fleste af os for alvor har lyst til at gribe havehandskerne. Udnyt de mildere temperaturer til at kæle for dit drivhus. Så kan det være, I bliver så glade for hinanden, at du også har lyst til at søge derud hele året rundt.Har du ikke et drivhus?

Fortvivl ej. På kurset fortæller vi, hvad du kan opnå med forskellige former for drivhuse, og samtidig guider vi dig til at vælge det helt rigtige for dig.Bonus!

Gå i køkkenet med de friske hjemmedyrkede resultater fra dit drivhus. Som tillæg til kurset har vi samlet en masse lækre opskrifter, du kan give dig i kast med. Glæd dig blandt andet til at sætte tænderne i stegte grønne tomater og en cremet sandwich med svampe.Og forresten...

Du får hele 21 online lektioner. De kan tilgås, så længe du vil, og når du vil. Det koster kun 199 kr. - og endda 10% mindre, hvis du også modtager vores nyhedsbrev!


Sådan får du 10% rabat!

Modtager du idenyts nyhedsbrev? I så fald kan du spare 10% på alle idenyts online kurser. Kontakt os på [email protected], hvis du ikke har modtaget din rabatkode.

Modtager du ikke idenyts nyhedsbrev? Så vil vi med glæde byde dig velkommen. Tilmeld dig her, så sender vi dig rabatkoden.

Kurset er sponsoreret af