Start din blomstrende forårshave nu

​Online havekursus med løgpakke​ til oktober (UDSOLGT)

Plant en have, som blomstrer og skaber glæde HELE året!

Havesæsonen stopper ikke i oktober – den starter! Det er nemlig NU du skal lægge de blomsterløg, udvalgte stauder og planter, som vil skabe et farvemekka i det nye år.

Derfor har vi skabt et unikt havekursus i oktober, hvor du får tre ugers undervisning med haverådgiver, Karina Demuth, OG en særlig løgpakke med over 90 løg, som passer til dit kursus! Vi kalder det "Drømmehaven".

Der er desværre udsolgt på vores oktober-kursus! Nåede du ikke at få plads så skriv til [email protected] for at komme på venteliste.

Start din blomstrende forårshave nu!Det får du!

Løgpakken, hvor du er sikret høj kvalitet, indeholder:

  • 2 pakker krokus
  • 2 pakker tulipaner
  • 2 pakker iris eller skilla*
  • Økologiske hvidløg til køkkenhaven

*Du kan selv vælge, når du henter din pakke. Forbehold for at der kan være udsolgt af visse varianter.

Online havekursus, som indeholder:

Tre spændende lektioner med haverådgiver, Karina Demuth, som passer til din løgpakke. Tre lørdage i oktober får du - i din indbakke:

  • En video-lektion hvor Karina planter ud, deler tips og kreative løsninger.
  • Eksklusivt e-magasin med inspiration, nye idéer, opskrifter og viden om ugens løg.
  • Adgang til lukket bruger-forum, hvor du kan stille spørgsmål og dele dine resultater med de øvrige kursister


"Kanon initiativ med Drømmehaven! Vi glæder os altid vildt til at komme i gang i haven."

- Tommy Runge, Drømmehave-kunde

 

Start din blomstrende forårshave nu!Hvordan tilmelder jeg mig Drømmehaven?

Vi gik udsolgt med vores september-kursus, og derfor har vi lavet et nyt Drømmehave-kursus i oktober, hvor du får en lækker løgpakke spækket med kvalitet.

Der er et begrænset antal ledige pladser på oktober-holdet af hensyn til antallet af løgpakker, så vent ikke med at tilmelde dig.

Hvordan får jeg min løgpakke?

Når du er tilmeldt oktober-holdet, kan du vælge hvor, du vil afhente din løgpakke. Du kan vælge imellem Home & Gardens planteskoler på tværs af landet**. Home & Garden er Danmarks største kæde af selvstændige planteskoler og samarbejdspartner på Drømmehaven. Så du er sikret at kvaliteten er i orden.

Du afhenter dine løg i start oktober, lige inden kurset starter, så de er helt friske. Vi skriver til dig, når de er klar - så du ikke glemmer det.

Se hvor Home & Gardens planteskoler ligger her.

* OBS: Bemærk der på nuværende tidspunkt desværre ikke er en Home & Garden-planteskole i det nordlige Jylland.

Hvem står bag?

"Din Drømmehave" er lavet af idenyt & VoresVilla i samarbejde med Home & Garden - Danmarks største selvstændige kæde af planteskoler.


 

Hvem er eksperten?


Karina Demuth
Karina Demuth

Karina Demuth er journalist, redaktør, forfatter og dybt engageret haveejer. Hun er tidligere redaktør på Alt om Haven og står bag de succesrige bøger Havens krukker, Gør det selv i haven, Krukkehaven og Ny i haven, hvor hun tager udgangspunkt i sin egen store landbohave.


Karinas filosofi er, at det skal være sjovt og nemt at gå i haven. Hun formidler haveglæde og viden, som du kan gå til - som nybegynder og som have-entusiast. Og netop derfor er Karina, vores ekspert på Din Drømmehave - hun ved præcis hvordan, du kommer i gang.


Start din blomstrende forårshave nu!Ofte stillede spørgsmål


Hvornår starter og slutter kurset?
"Din Drømmehave" starter den 6. oktober - og fortsætter tre uger frem. Hver lørdag modtager du en video, et eksklusivt e-magasin og ekstra materiale i din indbakke, som passer til den del af din løgpakke, der skal i jorden i den uge.
Hvordan får jeg min løgpakke?
Du kan hente din løgpakke i din lokale Home & Garden planteskole, som du selv vælger efter du er tilmeldt kurset. Du kan hente din løgpakke samme uge som havekurset starter. Du får en mail fra os, når det er tid til at afhente.
Hvad hvis jeg har en altan?
Så kan du stadig bruge havekurset og løgpakken. Du kan nemlig også bruge løgene i krukker, som kan overvintre.
Hvad hvis jeg har spørgsmål?
Du kan dele dine fremskridt og spørgsmål undervejs med de andre deltagere i Drømmehavens lukkede forum på facebook. Når du er tilmeldt kurset, modtager du et direkte link i din velkomstmail til gruppen.